Samenwerkende Motorclubs (SMC)

Het SMC is een samenwerkingsverband van motorclubs uit de regio. De doelstelling is om het motorrijden in het algemeen, en het samen rijden van toertochten in het bijzonder, te promoten. Geprobeerd wordt om ritten aantrekkelijker te maken. Dit kan door verzorgde tussenstops en/of door "blijven hangen" bij het eindpunt te stimuleren. Zo kunnen leden van diverse clubs elkaar beter leren kennen.

De clubs zullen hun leden stimuleren om mee te rijden met toertochten van andere aangesloten clubs (het kan echter nooit een verplichting zijn). Leden van aangesloten motorclubs kunnen deelnemen aan de toertochten van andere aangesloten motorclubs tegen een gereduceerd tarief van 2 Euro (inclusief consumptie).

Deelnemende clubs

MC Joyride uit Schijndel www.mcjoyride.nl